Bernard slavil svůj svátek pivem za 10 Kč

16.08.2013 13:18

V minulých dnech navštívil Prahu pan Stanislav Bernard, nepřehlédnutelný majitel pivovaru BERNARD a. s. Citujeme z jeho projevu:

„Už je tomu téměř 22 let, kdy jsme vydražili zkrachovalý humpolecký pivovar. Měli jsme sen zachránit ho, vařit v něm poctivé české pivo a vybudovat značku, která bude mít i svůj názor. Prvních deset let po privatizaci jsme bojovali doslova o přežití a na nějaké velké oslavy nezbývaly síly, čas ani peníze. Dnes snad už můžeme říct, že se nám sen daří naplňovat. A protože za to vděčíme o vám, chceme to s vámi oslavit.

Jsme značka, která má jako jedna z mála u nás svůj svátek v kalendáři, a tak jsme se rozhodli zavést novou tradici – Den Bernarda. Protože historie pivovaru v Humpolci začíná už v r. 1597, budeme 20. srpna, kdy všichni Bernardové slaví svátek, prodávat od 15 hodin, 9 minut a 7 sekund v našich hospodách v Česku i na Slovensku půllitr čepovaného piva za 10 korun.  V některých podnicích se pak hosté setkají s upravenou nabídkou – dvě piva Bernard za cenu jednoho.

Budeme rádi, když se do oslavy Dne Bernarda zapojí co nejvíc našich fandů a příznivců, a těšíme se, že se budou skvěle bavit. Své oslavy můžou zdokumentovat fotografiemi a nahrát je do aplikace Den Bernarda na naší facebookové stránce. Autory těch, které se budou ostatním nejvíc líbit, odměníme sudem piva. Věříme, že si s námi den Bernarda opravdu užijete.“

Stanislav Bernard

Nemějte obavy, piva bude dost (počítá se s trojnásobkem běžné denní spotřeby), pivo za uvedenou desetikorunu se bude prodávat do vyprodání zásob, nebo do půlnoci.

A tak se, dámy, pěkně prosím, nestyďme! My pamětnice se tak můžeme dokonce spolehlivě propít do následujícího (rovněž památného) data českých dějin.

Přeji dobrou chuť, hlavně skvělý splávek a přidávám heslo pana Bernarda:

Držte se!

Autorka: Anna Vejvodová

prezidentka prvního dámského pivního klubu